Bu sayfa : 825112 kez ziyaret edilmiştir.
13 Temmuz 2019

Belediye Başkanımız SAİT KARABULUT’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Millet iradesinin temel taşı olan TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, ülkemizin en önemli kurum ve kuruluşlarının bombalandığı, yüzlerce vatandaşımızın şehit, binlerce vatandaşımızın ise Gazi olduğu 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, milletimizin şanlı mazisine vurulmuş kara bir leke olarak yerini almıştır.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı inancı, düşüncesi, siyasi tercihleri ve hayat tarzları ne olursa olsun, darbe haberini alır almaz gözünü kırpmadan ve bir an olsun tereddüt etmeden sokaklara dökülen kahraman milletimiz darbelere hayır demiştir. Hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

SAİT KARABULUT

Beşiri Belediye Başkanı

Bu haber : 68 kez izlenmiştir
Bu sayfa : 823930 kez ziyaret edilmiştir.

Bu sayfa : 844463 kez ziyaret edilmiştir.