Bu sayfa : 566388 kez ziyaret edilmiştir.
29 Mart 2017

SAYIN VALİMİZ AHMET DENİZ’İN ZİYARETİ

Sayın Valimiz Ahmet DENİZ 28.03.2017 tarihinde ilçemizi ziyaret etti. Kaymakamlık makamında Kanaat önderleri ile bir araya  geldi, İlçemize yapılacak yatırım çalışmaları ile ilçenin genel durumunu değerlendirdi. Ardından Esnaf ziyaretinde bulundu daha sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi, muhtarların istek ve sorunlarını dinledi.

İlçemiz ziyaretinin ardından İkiköprü Beldesine geçen Vali Deniz ve beraberindekiler, ilk önce İkiköprü Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet etti, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İkiköprü okulunu ziyaret etti, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerine kitap hediye etti.

Okul ziyaretinin ardından belde çarşısında bulunan bir çay bahçesinde belde halkıyla bir araya geldi, vatandaşlarla bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinlerdi.

Sayın Valimiz hizmet vermeye başlayan Beşiri devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastanede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı,  hastanenin yatan servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Doğankavak Köyüne geçen Vali DENİZ ve beraberindekiler, köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Köyde yeni hizmete giren taziye evinde vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi, Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen güçlerin olduğu belirterek, Yıllardır terör örgütlerini başımıza salarak sinsi emellerini gerçekleştirmek isteyen dış güçlerin, bu gün de ülkemize saldırıda bulunduklarını ifade etti.

Bu haber : 369 kez izlenmiştir
Bu sayfa : 565283 kez ziyaret edilmiştir.

Bu sayfa : 576091 kez ziyaret edilmiştir.